• Log ud

 • Cirkulære 5 2018

  Cirkulære 5 (5. februar 2018)

  Mineral Oil Hydrocarbons Toolbox

  Vi fremsender ECF 18TECH01 bilagt toolbox vedrørende forebyggelse af overførslen af uønskede mineralolie hydrokarboner til fødevarer. Toolboxen er udarbejdet af Bund für Lebensmittelrecht und Lebensmittelkunde e.V. (BLL) i Tyskland. ECF gør opmærksom på, at kaffe som sådan ikke er direkte i fokus i forhold til kommissionsanbefaling EU 2017/84. Til trods herfor ønsker ECF at overvåge udviklingen.

  EU-Kommissionens plastikstrategi

  Vi vedhæfter til orientering ECF’s 18TECH04, hvor dette emne omtales i forhold til diskussionen omkring pakkematerialer, single use, recycling o.s.v.

  ECF påpeger, at emnet kan være relevant for kaffebranchen på forskellige områder, herunder pakkematerialer, bl.a. i forhold til indsamling, spild, recycling, plastikkopper etc.

  ISIC/Coffee & Health

  Vi vedhæfter meddelelse af 1. februar 2018 fra ISIC, hvori orienteres om, at man har udgivet videomateriale angående forskning omkring kaffeindtag og koffein i forhold til sports performance.

  ”Coffeeflash”

  ECF har til hensigt at udgive en informationsskrivelse under betegnelsen ”Coffeeflash” hver 14. dag.

  Vi vedhæfter til orientering ECF’s skrivelse 18COUN01, der omtaler projektet og vedlægger et eksemplar af Coffeeflash nr. 1 fra februar 2018.

  Med venlig hilsen/Yours sincerely,

  Advokat Niels Gade

  Tilhørende dokumenter:

  Link til tilhørende dokumenter